SHOPPING CENTRE Woodstock Quarter

Interior Designer Greg Viljoen of Design-Lab presented us with a brief to wallpaper all the large walls in the open courtyard, apartment reception, lift lobby and parking entrance of the new Woodstock Quarter.

THE DESIGN –

The objective was to create a feeling of jungle greenery but without being too literal. Greg wanted this to be juxtaposed with a concrete effect, creatively executed to take in the uniqueness of the Woodstock area.

THE EXECUTION –

Our deconstructed concrete design entitled ‘Guarded’ was selected, coupled with a distinctively Cara Saven mural scene of tropical flora with an etching style landscape background of a palm tree jungle. The two design were matched up by a very specific cool grey Pantone colour.

WANT TO KNOW MORE –

If you would like to receive a brochure showcasing some of this work please enter your email address in the space provided.

If you would like to chat to us about your specific project needs please contact Megan on megan@carasaven.com or 0834107573.